Побарајте оптимизација веб-сајт промоција

 1. Целта е да се обезбедат првите 10 позиции на Google и Yandex.
 2. од 150 ye
 3. кога нарачување оптимизација за промоција, ревизијата на вашиот сајт е бесплатна
 4. Како оптимизираме веб-страница за пребарувачите:
 5. Фаза 1. Анализа на локацијата и конкурентите
 6. Фаза 2. Создавање на примарните основни пребарувања
 7. Фаза 3. Внатрешна оптимизација на сајтови
 8. Фаза 4. Оптимизација на содржини
 9. Фаза 5. Подобрување на употребливоста на локацијата
 10. Фаза 6. Надворешна страница оптимизација
 11. Нашите предности:
 12. Сложеност
 13. Достапност
 14. Професионализам
 15. Известување
 16. Конверзија
 17. Безбедност
 18. Често поставувани прашања за SEO
 19. Имате прашања?
 20. +38 (095) 55 24 371

Оптимизација на веб-сајтот промоција е мерка за да се обезбеди сајт сообраќај кон потенцијалните купувачи. Потенцијален купувач е клиент кој е заинтересиран за купување на стоки или услуги кои се обезбедуваат на веб-страницата што се промовира.

Целта е да се обезбедат првите 10 позиции на Google и Yandex.

 • Онлајн извештај за гледање на завршената работа
 • Нашите менаџери секогаш се во контакт и ќе ве известат.
 • Работат договор

од 150 ye

Нарачајте веб-страница промоција

кога нарачување оптимизација за промоција, ревизијата на вашиот сајт е бесплатна

Оптимизација за веб-страница промоција што вклучува:

Промоција на веб страната секогаш вклучува:

 • SEO ревизија на вашиот сајт (кога нарачување преку сајт е бесплатно)
 • Анализа на вашите конкуренти и TOP прашање
 • Собери семантичко јадро
 • Надворешна оптимизација
 • Внатрешна оптимизација на сајтови и содржини
 • Инсталација на аналитички системи
 • Цитирање на Интернет, промовиран ресурс
 • Работа со прегледи

SEO ревизија на вашиот сајт (кога нарачување преку сајт е бесплатно)  Анализа на вашите конкуренти и TOP прашање  Собери семантичко јадро  Надворешна оптимизација  Внатрешна оптимизација на сајтови и содржини  Инсталација на аналитички системи  Цитирање на Интернет, промовиран ресурс  Работа со  прегледи

Како оптимизираме веб-страница за пребарувачите:

 • Анализирање на вашиот бизнис и вашата веб-страница.
 • Ние правиме правилна оптимизација на структурата на страницата
 • Ние врши надворешна и внатрешна оптимизација на сајтови
 • Инсталирање на веб-аналитички системи
 • Работиме за подобрување на квалитетот (уникатноста) на содржината
 • Ние работиме на цитирање на вашиот сајт и осврти за тоа
 • Подобрување на конверзијата на веб ресурс

Оптимизација за веб-страница промоција во пребарувачите:

Фаза 1. Анализа на локацијата и конкурентите

Анализа на локацијата и конкурентите

Кога нашите специјалисти добиваат неопходен пристап до панелите на веб-страницата и веб-администраторите (или сами да ги додадете), продолжуваме со анализа на стоките и услугите на проектот, како и да дадеме општа проценка, така што ќе разберете дека треба да извршите прв.

Што е најважно, нашиот специјалист може да утврди дали глобалните промени се потребни веднаш на вашиот сајт. На пример, променете го системот за управување со содржини (CMS), прилагодете го веб-локацијата за мобилни уреди или го промените протоколот од HTTP на HTTPS итн.

Затоа, ние се пресмета цената на оптимизација за промоција - цената на содржината, линкови, и многу повеќе.

Фаза 2. Создавање на примарните основни пребарувања

Создавање на примарните основни пребарувања

Во новата фаза на промоција на оптимизација, нашиот експерт користејќи Wordstat, Yandex.Direct и други алатки за собирање пребарувања собира и компилира семантичко јадро. Неопходно е за формирање на структурата на страницата, пишување текстови за целните страници и целосна оптимизација на страницата.

Семантичкото јадро може да се состои од неколку стотици пребарувања (за сајтови за мали картички) или неколку стотици илјади (за онлајн продавници). Процесот на составување на самиот семантички јад е многу долг и целосно зависи од големината на локацијата. Затоа, го делиме во делови и категории, за да не ја попречуваме промоцијата на оптимизација и да ја прошириме паралелно со други работи на страницата.

Фаза 3. Внатрешна оптимизација на сајтови

Ние ги поправаме внатрешните грешки за оптимизација на страницата и работиме со целни страници за групи на барања, отстрани (затвори) дупликат страници. Покрај тоа:

 • Ние ги креираме насловите, описот и H1 заглавјата врз основа на страници креирани за пребарувања.
 • Собирање на точни адреси на страници
 • Зголемување на брзината на вчитување на страница
 • Креирајте XML мапа на вашата страница, итн.

Фаза 4. Оптимизација на содржини

Оптимизација на содржини

Ние специјалист рачно создаваме уникатни мета тагови (наслов, опис, клучни зборови) и заглавја H1, H2, H3 - врз основа на пребарувања направени од семантичкото јадро. Исто така, за да се промовираат страниците на сајтот, се формираат текстови, кои ги вклучуваат претходно собраните клучни барања и, се разбира, земајќи ги во предвид барањата за текстуални пребарувачи.

Содржината во голема мера влијае на рангирањето на страниците преку високо-фреквентни пребарувања и е една од главните задачи во промоцијата на веб-страницата на оптимизација.

Фаза 5. Подобрување на употребливоста на локацијата

Подобрување на употребливоста на локацијата

Дали пребарувачот ги зема предвид факторите на однесувањето, или како корисникот работи со веб-страницата?! Да, дефинитивно.

Нашите специјалисти за оптимизација работат на тоа да не го враќаат корисникот да ги бара резултатите, да ја намали стапката на отскокнување и да го зголеми должината на времето што потенцијалниот клиент останува на страниците на вашиот сајт.

Прилагодување на страницата за мобилни уреди, само зголемување на издавањето на вашиот сајт во мобилно пребарување, како и зголемување на бројот на посетители од овие уреди. Поедноставената навигација на страницата ќе ја намали стапката на враќање за резултатите од пребарувањето. Високо-квалитетен дизајн на страницата "За компанијата" ќе ја зголеми довербата на роботите за пребарување и посетителите.

Фаза 6. Надворешна страница оптимизација

Важна фаза за сајтови кои сакаат да се пробијат во високо конкурентна ниша Важна фаза за сајтови кои сакаат да се пробијат во високо конкурентна ниша. Работата е направена на униформно зголемување на референтната маса. Нашите специјалисти ви нудат да купите линкови на други ресурси - ова е потребно. Пребарувачите постојано обрнуваат внимание на поврзливоста со проектот, што се рефлектира во индикаторите на TIC и PR.

Ние го правиме ова рамномерно и намерно, за да не го возиме проектот под литри пребарувачи. Google и Yandex научиле да го следат купувањето на линкови и да бидат казнети за тоа. Исто така важен е дизајнот на линковите: сидро, без прицврстување и текст кој се поврзува.

Нашите предности:

Сложеност

Ги извршуваме сите задачи што можат да се појават.

Достапност

Ние секогаш сме достапни од броевите наведени на страницата, а менаџерот е подготвен да одговори на сите прашања.

Професионализам

Нашиот тим е искусен специјалисти за промоција и маркетинг.

Известување

Можете да ги видите на интернет она што ќе бидат внесени работи и она што е веќе направено на вашиот сајт.

Конверзија

Главната цел е купувачот да ја стави својата нарачка на вашата страница.

Безбедност

Ние користиме докажани методи и "бели" решенија кои ви дозволуваат да ја доведете страницата до TOP без закана од филтер.

Често поставувани прашања за SEO

 • Колку трае оптимизација за напредок кога резултатот ќе биде?

Првите резултати од промоцијата на оптимизација се видливи по два месеца на работа, но за да ги однесат на ТОП на конкурентните барања потребно е повеќе време и во просек потребни се околу 6-8 месеци за промоција, во зависност од темата на страницата и регионот на промоција.

 • Како ќе ја контролирам промоцијата на веб-страницата?

Можете да ја контролирате нашата работа во специјалниот систем за задачи "Трелло". Ќе се создаде одбор за вашиот проект, со план за работа во блиска иднина. Таму ќе можете да видите што работи се работи, што веќе се подготвени и што ќе се направи во блиска иднина.

 • Дали е можно да се промовира сајт на пазарот (prom.ua, zahupka.ua и други)?

Се разбира! Речиси секој пазар може да се промовира во рејтингот. Како што е матурска - многу има и да придонесе за промоција на вашиот сајт. Препорачуваме да направите оптимизација за промоција, наместо да купувате реклами од пазарот.

 • Кој ќе ги собереш барањата за оптимизација за промоција на мојот сајт?

Можете да ни испратите листа на барања за кои би сакале да го промовирате вашиот сајт. Втората опција - нашите експерти ќе ви одберат насочени барања за промовирање на вашиот сајт.

Имате прашања?

Прашајте го нашиот специјалист по телефон:

+38 (095) 55 24 371

или

Постави прашање

Како ќе ја контролирам промоцијата на веб-страницата?
Дали е можно да се промовира сајт на пазарот (prom.ua, zahupka.ua и други)?
Кој ќе ги собереш барањата за оптимизација за промоција на мојот сајт?
Имате прашања?