Молитва Миколі Чудотворцю про допомогу в роботі

  1. Молитва Миколі Чудотворцю про допомогу в роботі
  2. Сильна молитва про роботу Миколі Чудотворцю
  3. Молитва Миколи Угодника про роботу
  4. Молитва Миколі чудотворцеві щоб знайти роботу
  5. Молитва Миколі угоднику про допомогу в роботі
  6. Молитва Миколі чудотворцеві, щоб знайти хорошу роботу

Що для Вас робота? Для кого - то робота - це спосіб заробляння грошей, улюблене хобі, ненависне місце, мука і страждання. У кожного своє ставлення і ситуація. Як би не складалося життя, а робота потрібна і нічого тут не поробиш. Наші предки при пошуках працевлаштування зверталися до святих. Зазвичай вони зверталися з молитвою до святого Миколая. Молитва Миколі чудотворцеві про роботу допоможе впоратися з усіма труднощами, з якими Ви можете зіткнутися в області працевлаштування. Що для Вас робота

Всім відомо, що влаштуватися на хорошу роботу з кожним роком стає все складніше. Умови стають гірше, оплата падає, графік роботи збільшується, з'являються понаднормові, та ще й доводиться працювати на вихідних. Ні у кого не залишиться бажання триматися за таке робоче місце. Сил не вистачає, щоб приділити час сім'ї і собі. Та й при всіх стараннях все одно не отримуєте тієї зарплати, якої вистачило б на нормальне життя. Ніколи не варто впадати у відчай і здаватися. Завжди у всіх ситуаціях є вихід.

Святий Угодник завжди і всім надавав допомогу в пошуку роботи. Як це зробити? Немає нічого складного, все дуже просто. Створіть в голові повний образ бажаної роботи, все до дрібних деталей. Чим чіткіше сформулюєте своє прохання, тим більше допоможе вам святий образ.

Коли ж краще молитися, щоб прохання було почуте? Жінки можуть сходити до церкви в жіночі дні, а чоловіки - в чоловічі та помолитися про пошуки роботи. Важливо знати те, що нікому не варто розповідати про те, що Ви просили допомоги у святого лику. Поділитися можна буде тільки після того, як ви досягнете бажаного. Важливо знати, що якщо Ви вирішили поділитися з кимось, що просили допомоги у святого, то маєте всі шанси, що ваше прохання не збудеться.

Молитва Миколі Чудотворцю про допомогу в роботі

У разі, якщо Ви обтяжені пошуком гідної роботи, то варто попросити допомоги у святого лику. Про що ж можна просити Угодника? Кожен говорить саме про те, що йому необхідно. Можна просити:

  • про хорошу роботу;
  • про удачу на роботі;
  • щоб допоміг знайти гідну роботу;
  • в починанні свого бізнесу;
  • про гідну і своєчасну зарплату;
  • про підвищення на посаді;
  • про хорошому колективі на робочому місці;
  • позбавити від ризиків (пожежні, будівельники, мореплавці та ін.)
  • щоб подобалася робота.

Інформація по темі: сильна молитва на пошук роботи

Сильна молитва про роботу Миколі Чудотворцю

Мало хто знає, що батьківщина святого угодника - Туреччина (раніше це Мала Азія) Мало хто знає, що батьківщина святого угодника - Туреччина (раніше це Мала Азія). Будучи дитиною, він з великим бажанням вивчав святе писання. Після смерті його батьків весь спадок він віддав на потреби благодійності. Існує думка, що він був мандрівником. В дорозі святий допомагав кожному. Одного разу він воскресив рибалки, який впав про палубу і розбився на смерть. Не тільки за життя він вершив благі справи, а й продовжував допомагати після смерті.

Прийшовши до церкви, станьте біля образу і моліться. Можете прочитати молитву влаштування на роботу.

Просіть все, що Ви хочете. Все, в чому потребуєте. Правильно і детально формулюйте думки. Варто уникати ультимативній форми. Не існує святих, які відмовилися б допомогти. Пам'ятайте про це.

Корисні статті:

СТАВЛЕННЯ ДО ЦЕРКВИ

«Я не піду до церкви, я її терпіти не можу, тому що у попа багатий мерседес, а у Патріарха дорогий годинник» - лине з усіх щілин. Чи треба говорити про те, що ті, хто це заявляє, ніколи в неї і не ходили. Просто весь час актуалізувалися виправдання. Вже були злі баби. Уже б ... Читайте далі ЩО ДЛЯ НАС ЗРОБИВ ХРИСТОС (ПРИКЛАД) Йшов 1919 рік. Біля старої графської садиби зупинився полк червоноармійців. Пізно ввечері в двері будинку постукали. Коли графиня відкрила двері, то побачила, що на порозі стояла дівчина-санітарка. «Здрастуйте, сказала вона, - я випадково побачила, як складалися списки ... Читайте далі Притча. Коли наказує Господь ... Бідна жінка з невеликої родини була дуже релігійною. І одного разу, коли грошей не вистачало навіть на те, щоб нагодувати дітей, вона зателефонувала на радіостанцію і залишила там звернення до Бога про помощі.В той час як співробітники радіо з розумінням поставилися до віруючої женщи ... Читайте далі

У вас є телеграм? Якщо так, тоді вам сподобається наша православна група в Телеграма: https://t.me/molitvaikona , Заходите, ми чекаємо Вас!

Молитва Миколи Угодника про роботу

Сила молитви незаперечна. Її знають вже безліч століть. Не обов'язково заучувати всі молитви. Молитися можете і своїми словами, адже головне - це чітко знати, що хочеш і що потрібно. Просити про допомогу необхідно до початку працевлаштування. Після вашого звернення до святого Угодника почніть активний пошук роботи, адже під лежачий камінь вода не тече. Моліться і впевнено йдіть до своєї мети. Святий образ обов'язково відгукнеться на Ваше прохання. Коли у вас здійсниться задумане, варто прийти ще раз до церкви або храм і подякувати святого і Господа про допомогу.

Не всім відомо, що молитва на пошук роботи у святого Угодника допомагає не тільки для прохача. Образ святого допоможе домогтися і в пошуках і успіхів в роботі, якщо Ви звернетеся з проханням про близьку людину або одного. Просіть від чистого серця і кожен день. Незабаром Ви самі помітите, як Ваша або життя Ваших близьких почне налагоджуватися. Якщо немає можливості ходити до церкви або храм щодня, то Ви повинні знати, що молитися можна і вдома перед іконою.

Молитва Миколі чудотворцеві щоб знайти роботу

Дев'ятнадцятого грудня - день святого Миколая. Рекомендуємо в це свято сходити до церкви або монастиря, де Ви можете попросити у лику все, в чому потребуєте. У цей день бажано не давати милостиню, не здійснювати великі покупки, не позичати і не давати в борг гроші. При здійсненні покупок давайте таку купюру, щоб здачу вам дали паперовими грошима, а не дрібницею. Святий чує всі молитви і відгукується на всі прохання. У більшому випадку він допомагає тим, хто шукає роботу заради сім'ї, а не заради задоволення і забави.

Молитва Миколі угоднику про допомогу в роботі

Як помолитися, щоб молитва була почута? Просити у святого допомоги треба тоді, коли душа очиститься від джерела гріхів і злих помислів. Просіть про дарування роботи, щоб була можливість реалізувати свій трудовий потенціал на благо людям. Не тільки до святого Миколая звертаються за допомогою в пошуках роботи, а ще й до мученику Трифону.

Існує молитва, яку слід читати перед початком будь-якої роботи або справи:

«Царю Небесний, Утішителю, Душе істини, що всюди єси і все наповняєш, Скарб благих і життя подателю, прийди і вселися в нас, і очисти нас від усякої скверни, і спаси, Благий, душі наші.

Благослови, Господи, і допоможи мені, грішному, зробити починаємо мною справу, на славу Твою.

Господи, Ісусе Христе, Сину Єдинородний Безначальнаго Твого Отця, Ти бо рекл єси пречистими устами Твоїми, бо без Мене не можете нічого чинити. Господи мій, Господи, вірою обсяг в душі моїй і серце Тобою речення, що припадаю Твоєї благості: допоможи мені, грішному, це справа, мною починаємо, про Тебе Самому совершіті, в ім'я Отця і Сина і Святого Духа, молитвами Богородиці і всіх Твоїх святих . Амінь. »

Молитва Миколі чудотворцеві, щоб знайти хорошу роботу

Більшої сили молитва набирає, якщо підпалити свічку перед образом і молитися в повній тиші Більшої сили молитва набирає, якщо підпалити свічку перед образом і молитися в повній тиші. Вас не повинно нічого відволікати. Робіть це від чистого серця, а не тому поняттю, що так треба. Просіть, щоб святий Угодник направив Вас і підказав, яка робота для вас краще.

Ось такими словами можна просити святого Угодника про допомогу:

«Звертаюся до тебе, Угодник Микола, і прошу про чудодійну допомоги. Нехай пошуки нової роботи успішно відбудуться, а всі труднощі раптово розчиняться. Нехай начальник не сердься, а справа ліпиться. Нехай зарплата платиться, а робота подобається. Коли заздрісник з'явиться, нехай його злість розвалиться. Прости мені всі гріхи і не залишай як раніше у важкі дні. Нехай буде так. Амінь ».

Православна молитва при прочитанні обов'язково допоможе. У разі якщо Вас обдурили, підставили або звільнили без причини, не тримайте зла. Не варто ображатися і бажати нещастя кому-небудь. Очистіть свою душу від зла і негативних думок і моліться. Моліться про те, щоб святий Угодник пробачив їх і направив на шлях істинний, врятував від бісівського впливу. Покайтеся, якщо згрішили гріх.

Читайте такі слова до святого:

«Святий Миколай Чудотворець, захисник і благодійник. Очисти мою душу від пріставучий заздрості і злоби поганих людей. Коли робота не йде на лад по окаянному наміру, ворогів не карати, а допоможи їм впорається зі смутою в душі. Коли сажа на мені гріховна, щиро каюсь і прошу чудодійною допомоги в роботі праведної. Пошли мені роботу по совісті, а зарплату за працею. Нехай буде так. Амінь ».

Молитва про удачі в роботі принесе Вам успіх. Тільки не дійте, шукайте, їздите на співбесіди, отримуйте нові знання. Вона допоможе вам налагодити відносини в колективі, піднятися вгору по кар'єрних сходах, зробити вигідну угоду.

Терпіння Вам і бережи Вас Господь!

З цього відео Ви зможете дізнатися молитву Миколи Угодника про допомогу в будь-якій справі:

Ікона богині краси

У монастирській лавці сидить нудьгує ієромонах Амвросій. Ми чистимо свічники. Заходить молода дівчина. Оглядає ікони і питає: - Батюшка, а у вас все ікони святі? - Все - відповідає отець Амвросій. - Мені потрібна ікона богині красоти.Ми зупинили роботи пріслушіваяс ... Читайте далі Світ Перекинувся ... ДРУЗІ, НАТИСНІТЬ "ПОДІЛИТИСЯ", НЕХАЙ БІЛЬШЕ ЛЮДЕЙ дізнаються про це! Одна жінка завагітніла вдруге. В принципі, один дорослий дитина у неї вже був, кар'єра йшла в гору, та й вiк не молодіжний ... У підсумку вирішила вона перервати вагітність. Записалася до лікаря на прийом ... Читайте далі

Як це зробити?
Коли ж краще молитися, щоб прохання було почуте?
Про що ж можна просити Угодника?
Оглядає ікони і питає: - Батюшка, а у вас все ікони святі?